Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kislemez: About You Now
Megjelenés: 2007. Szeptember 27.
UK Helyezés: 01
UK Eladás: $ 400,000
 

Brit lánycsoport, a Sugababes, első kislemeze, a ötödik albumjukról, a Change-ről. Dr. Luke, Cathy Dennis és Steven Wolf együttesen írta és készítette. Egy uptempo pop szám, amely a pop rock és a dance-pop nehéz elemeit ötvözi, könnyű elektronikus hangokat ad be. Lírai: "About You Now" a főszereplőt mélyen gondolkodja azon kapcsolata és szerelmi érdeke között, amelytől elválasztott. A dalt általában a zenekritikusok nagyon jól fogadták, akik elismerték műfaji keverési produkcióját, valamint hangzásában figyelemre méltó amerikai pophatását. Néhányuk a dalt "pop-electro-rock remekművé" is nevezte, és az évek legjobb Sugababes-kislányának nevezte. Megjelenésekor a "About You Now" lett a csoport hatodik UK első számú slágere és legjobban szereplõ single a 2005-ös "Push the Button" óta. Négy hétig maradt az Egyesült Királyság Singles Chart tetején. Elérte a toplistát Magyarországon, valamint az első tízben Ausztriában, Belgiumban, Németországban, Írországban, Norvégiában és Spanyolországban. A Sugababes eddig legkeresettebb kislemeze, 540.500 példányt adott el 2015. októberétől.
A "About You Now" -ot a 2008-as BRIT-díjra jelölték ki a legjobb brit single számára. A Guinness World Records 2009-es kiadásában az "About You Now" szerepelt az "első szám, amelyet egy brit pop-aktus alkotott, hogy a kislemez toplistáját kizárólag letöltések mellett tegye". A dalt "az Egyesült Királyság első számú pozíciójának legnagyobb mozgatórugójaként" is nevezték. 2009 decemberében a BBC feltárta, hogy a "About You Now" volt az Egyesült Királyság ötödik legjobban lejátszott dala az évtizedben (2000–2009). A dal akusztikus változata bónuszként jelenik meg a csoport hatodik stúdió-albumán, a Catfights and Spotlights-on.

CD1
ABOUT YOU NOW (Radio Edit)
ROCKS (Napster Live Session)
CD2
ABOUT YOU NOW (Album Version)
ABOUT YOU NOW (Sticky 'Dirtypop' Remix)
ABOUT YOU NOW (Spencer & Hill Remix)
IN RECLINE

Videó

MY LOVE IS PINK Az angol Sugababes lánycsoport dala ötödik stúdióalbumáról, a Change-ről (2007). Keisha Buchanan és Heidi Range együttes tagjai írták a Xenomania dalszerző és produkciós csapattal együttműködve, aki a dalt produkálta. A "My Love Is Pink" egy uptempo táncos, elektro és pop dal, amely a brit lánycsoport, a Girls Aloud előadására emlékeztet. A dal 2007. december 10-én jelent meg az Egyesült Királyságban és Írországban a Change második kislemezeként. Vegyes kritikákat kapott a kritikusoktól, akik dicsérték a kompozíciót és a hangzást, de kritizálták annak lírai tartalmát. A dal az Egyesült Királyság Kereskedelmi Pop Klubjának toplistáján az ötödik, a Szlovákiai Singles Chart 51. helyén volt.

Háttér és összetétel - A "My Love Is Pink" -et a Sugababes tagjai, Keisha Buchanan és Heidi Range írták a brit Xenomania dalszerző és produkciós csapattal együttműködve, amelynek tagjai Miranda Cooper, Brian Higgins, Tim Powell, Lisa Cowling és Nick Coler. Higgins és Xenomania készítette a dalt. Powell és Higgins keverte össze; beprogramozta Cooperrel és Gray-vel. A "My Love Is Pink" -et 2007. december 10-én elküldtük az Egyesült Királyság és Írország digitális kiskereskedőinek, a Change második kislemezeként.
A dal egy uptempo pop- és elektro-lemez, nagy energiájú táncütemekkel. A hangszerelést billentyűzetek és gitár biztosítja. Nick Levine, a Digital Spy, a Digital Spy „kissé csiszolatlan kézitáska-himnuszaként írta le, amely a kilencvenes évek táncának és a negyvenes évek elektromos ütközésének a pontján működik” Több kritikus megjegyezte a dal és a brit lányok, a Girls Aloud előadásai közötti hasonlóságokat. A "My Love Is Pink" című filmet a kritikusok is meleg himnusznak tekintették.

Recepció - A dal vegyes kritikákat kapott a kritikusoktól, akik ambivalensek voltak a kompozícióval szemben. Thomas H Green, a Daily Telegraph munkatársa szerint "harciasan pezsegő pop". Alexis Petridis, a The Guardian, a számot "meghajtónak" minősítette, és a csoport "védjegyes okos, referenciális popjának" előkelő példájának tekintette. Victoria Segal (The Times) a "My Love Is Pink" -t elpusztíthatatlannak minősítette, és azt írta, hogy ez megerősíti a csoport "bionikus zenekar" státusát. Lauren Murphy, az Entertainment Ireland írta az album egyik "értelem-felkavaró zeneszámaként", míg a BBC Tom Young a "sassy and Girls Aloud-like" -ként dicsérte a számot. Leon McDermott, a The Sunday Herald szerint a dal "ugrik és guggol pimasz brijával". A The Liverpool Daily Post & Echo kritikusa az album egyik legfontosabb eseményének tartotta.
A dal szövege azonban a kritika középpontjában állt. Andy Gill, a The Independent elutasította, mint "túlzottan eufemizmust", míg a The Sunday Herald Keith Bruce a dalt "lírai szempontból szörnyűnek" nevezte. Gavin Martin, a Daily Mirror munkatársa "a múltbeli G.A.Y. diszkó dicsőségeinek frappáns, de halvány tükröződésének minősítette". A Hot Press magazin Pete Murphy úgy érezte, hogy a dal csalódást okozott, és "szokásos táncpadló takarmánynak nevezte el, amelyet a városi és / vagy afro-karibi kifinomultság patinájával borítottak". A The Scotsman egyik írója kijelentette, hogy a dalt "egy másik névtelen, sorozatgyártású parti slágerként, amelyet egy arctalan rent-a-énekes énekelt". Kislemezként történő megjelenése után a "My Love Is Pink" az Egyesült Királyság Kereskedelmi Pop Klubjának toplistáján az ötödik helyen állt, és a Szlovákiai Singlerek listáján az 51. helyen állt.

Kislemez: Change
Megjelenés: 2007. December 10.
UK Helyezés: 13
UK Eladás: $ 93,358

Brit lánycsoport, a Sugababes, második kislemeze, a ötödik albumjukról, a Change-ről. A Sugababes, a Niara Scarlett és annak gyártói, a dán Deekay produkciós duó írta. A dal 2007. december 10-én jelent meg az album második nemzetközi és harmadik együtteseként, kísérő B-oldalával, melynek címe: "I Can't Take It No More." A "Change" egy középtempo popbalád, amely himnusz harmóniákból, gitárokból, kulcsokból és elsöprő effektusokból áll. A dal vegyes értékelést kapott a kritikusoktól, akik megosztottak voltak a dal összetételével és balladájával kapcsolatban. Az Egyesült Királyság Singles Chart karácsonyának első számú versenyzőjének tekintették, de csak a 13. szám alatt sikerült elérni. A kislemez Németországban, Írországban, Hollandiában és Romániában szerepelt a negyvenes listán. Fatima Robinson rendezte a dal zenei videóját, amely a Sugababeket ábrázolja az év négy évszakává.

CD1
CHANGE (Radio Edit)
CHANGE (Wideboys Remix)
CD2
CHANGE (Album Version)
CHANGE (Wideboys Edit)
I CAN'T TAKE IT NO MORE
ABOUT YOU NOW (Radio 1 Live Lounge)

Videó

Kislemez: Denial
Megjelenés: 2008. Március 10.
UK Helyezés: 15
UK Eladás: $ 86,584

Brit lánycsoport, a Sugababes, harmadik, és egyben az utolsó kislemeze, a ötödik albumjukról, a Change-ről. A Sugababes és a dal gyártói, Flex Turner és Elliot Malloy együtt írták. Staccato versekből, egy harmonikus kórusból és egy egyéni középső nyolcból álló "Denial" egy Europop és puha rock dal, amely a The Gossip "Állandó a vezérlés útjában" című dalát tartalmazza. A dal vegyes értékelést kapott a kritikusoktól, akik ambivalensek voltak a zeneszerzés szempontjából, ám Európa egész területén sikerré vált, ahol a cseh Singles Chart első helyezettje, az osztrák Singles Chart negyedik helyén, és a listák Németországban, Magyarországon, Írországban és Svájcban. Elérte a 15. számot az Egyesült Királyság Singles Chart-ban. Harvey B-Brown rendezte a dal zenei videóját, amelyet a Vogue ihlette és divatos szerkesztési jellemzőket tartalmaz.

CD1
DENIAL (Radio Edit)
HEY THERE DELILAH
DENIAL (Ian Carey Remix)
DENIAL (Sanna & Pitron Remix)

Videó

NEVER GONNA DANCE AGAIN - Ebből lett volna kislemez, de végül törölték, a dal szerepel az ötödik album, Change-en. A dalt írta Keisha Buchanan, Heidi Range, Miranda Cooper, Brian Higgins, Tim Powell, Lisa Cowling és Nick Coler, a dal producere, Xenomania. A dal vegyes kritikát kapott, egyes szerint jó, mások szerint unalmas. Eredetileg még a Taller in More Ways-re írodott, de a lányok nem szerették így törölték a végleges dallistáról.