Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Girls Sugababes, első kislemeze, a hatodik albumjáról, a Catfights and Spotlight-ról, amit 2008. október 6-án adták ki. Anna McDonald és Nicole Jenkinson írta, és Si Hulbert és Melvin Kuiters készítette. Fred Falke, Dennis Christopher és Funkerman remixeit tartalmazzák. Mérsékelt sikert aratott Európa szerte az előző kislemezhez viszonyítva, a dal a csúcspontja volt Észtország és az Egyesült Királyság hármasának, és elérte a húsz legjobbat Írországban és Törökországban, valamint az ország ötvenének több országban, köztük Szlovákiában. , Ukrajna és a Cseh Köztársaság. A "Girls" a Dagens Mand, a Taken Out dán verziójának két témája.

Számlista és Formátum:

  • CD Single

01: Girls (Radio Edit)
02: Don't Look Back
03:
Girls (Danny Dove & Steve Smart Club Mix)
04: Girls (Dennis Christpher Remix)

No Can Do Sugababes, második, és egyben az utolsó kislemeze, a hatodik albumjáról, a Catfights and Spotlight-ról, amit 2008. december 22-én adták ki. Jason Pebworth és George Astasio írta a The Invisible Men, Jon Shave és VV Brown részéről, a The Invisible Men pedig Si Hulberttel együttműködve készítette. A dal 2008. december 19-én jelent meg az Egyesült Királyságban és Írországban. A "No Can Do" egy pop dal, amely befolyásolja az R&B-t és a lélek. Ez a minta tartalmazza Sweet Charles Sherrell "Yes It's You" című művének mintáját, valamint a Motown zene és a The Jackson 5 által előadott dalok befolyásait. A dal vegyes értékelést kapott a kritikusoktól, akik ambivalensek voltak a Motown befolyása felé. A "No Can Do" a UK Singles Chart 23. pontján érte el a csúcspontot, és a csoport egyik legalacsonyabb listájú kislemeze az Egyesült Királyságban. A kislemez a dán és a szlovák légitársaságok listáján is szerepelt. A "No Can Do" zenei videót Marco Puig rendezte, és Allen Jones által az 1960-as években készített popdarab ihlette. A csoport húsz félig meztelen embert használ, mint tárgyak, például autók, motorkerékpárok és hidak.

Számlista és Formátum:

  • CD Single

01: No Can Do (Wawa Club Remix)
02: No Can Do (Bimbo Jones Remix)
03: No Can Do (Mowgli Remix)
04:
Spiralling

Tervezett Kislemezek

Every Heart Broken - Eredetileg megjelent volna, mint harmadik kislemez 2009. márciusában, a hatodik albumról, Catfights and Spotlights-ról. De az album és az album eddigi kislemezei nem voltak eléggé sikeresek, hogy megjelenjen a dal.